23948sdkhjf

Omsætningshop og rekordår - erhvervsentreprenør øjner den halve milliard

En omsætningsfremgang på små 150 mio. kr. bringer Base Erhverv tættere på en halv milliard i omsætning end nogensinde før. 

I 2021/22 omsatte virksomheden således for 448 mio. kr. og fik et resultat før skat på 12,1 mio. kr., viser netop offentliggjorte regnskabstal fra det Horsens-baserede selskab, der som hoved- og totalentreprenør opfører erhvervsbyggerier i hele landet.

– Vi er meget tilfredse med at kunne fortsætte vores stabile vækstrejse og skabe overskud igen. På trods af de udfordringer, som hele byggebranchen har oplevet i det forgangne år, siger direktør Klaus Rønslev i en pressemeddelelse om udviklingen.

Et uforudsigeligt og udfordrende år

Det seneste års tid har uden sammenligning været det mest uforudsigelige i branchen siden Base Erhvervs etablering i 2003. Året bød både på historisk travlhed, knappe ressourcer, krig, pandemi, nye certificeringsordninger og mangel på arbejdskraft. Dertil kommer store prisstigninger på materialer.

– Trods de mange udfordringer har vi formået at holde snuden i sporet og løst de problemer, der er opstået. Vores regnskab er resultatet af dedikerede medarbejderes utrættelige indsats, lyder det fra Klaus Rønslev.

Det uforudsigelige marked får indflydelse på branchen i den kommende tid, og mange bygherrer har allerede trykket på pauseknappen. Det til trods, ser det kommende år særdeles spændende ud i for entreprenørfirmaet. 

Åbenhed sikrer stor aktivitet

Virksomheden har i en lang årrække samarbejdet med bygherrerne i partnering med åben økonomi, og denne samarbejdsmodel viser sig nu at være meget robust.

Den fuldstændige gennemsigtighed giver tryghed kunderne – ikke mindst i et marked med store udsving. Aktuelt er entreprenørvirksomheden i færd med at indgå aftale om fem nye byggerier, der også gennemføres i partnering.

– Vores ordrebog er særdeles lovende, og med vores stærke team af kompetente medarbejdere forventer jeg, at det kommende års resultat bliver på niveau med eller lige over det netop afsluttede rekordår, siger Klaus Rønslev.

BASE ERHVERV A/S
Regnskabsår 2021/22 2020/21 2019/20
Valuta mio. DKK mio. DKK mio. DKK
Nettoomsætning 447,7 301,5 248,0
Bruttofortjeneste 24,8 22,0 16,2
Resultat før finansielle poster 12,3 11,9 6,4
Resultat før skat 12,0 11,7 6,5
Årets resultat 9,2 9,1 5,1
Egenkapital 35,0 29,8 22,7
Antal ansatte 23 19 16
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Læs mere om: Base Erhverv
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.75