23948sdkhjf

Esbensen rådgiver på 4.000 m² rådhusbyggeri

Kuben Management og Esbensen Rådgivende Ingeniører blevet udpeget som bygherrerådgiver i forbindelse med opførelsen af et nyt rådhus i Grindsted.
Det bliver Esbensen Rådgivende Ingeniører og Kuben Managment, som skal være bygherrerådgiver for Billund Kommune i forbindelse med opførelsen af et nyt rådhus i Grindsted. Det oplyser det rådgivende ingeniørfirma på sin hjemmeside.

Ca. 260 medarbejdere rykker under samme tag, når et ud- og ombygget rådhus står færdigt på det areal, der huser den nuværende rådhusbygning i Grindsted. Projektets økonomiske ramme ligger på 60 mio. kr.

Konkret indebærer projektet opførelse af ca. 4.000 m² etageareal i op til fire etager, nedrivning af ca. 3.200 m² etageareal af det nuværende rådhus samt ombygning og renovering af den tilbageværende hovedbygning på ca. 2.200 m².

Rådhuset i Billund er solgt pr. 1. september 2012. I stedet skal etableres oplevelsescentret LEGO Brand House i det gamle rådhus. Billund Kommune markerer den 15. august officielt afskeden med rådhuset i Billund med en reception.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.205