23948sdkhjf

Lokal entreprenør vinder rammeaftale for Herning Vand

Når drikkevandet står op af jorden i Herningområdet, er det den lokale anlægsentreprenør Anton Christensen ApS, som rykker ud.

Entreprenørfirmaet har vundet en rammeaftale med Herning Vand, som løber over tre år, skriver firmaet der siden 1954 har arbejdet med jord, vand og anlægsarbejde, i en pressemeddelelse.

Herning Vand udbød tidligere på foråret fornyelse af rammeaftale på entreprenørydelser til drikkevandsarbejde. Aftalen omfatter overordnet driftsopgaver, renovering, ændringer og omlægning, etablering af forsyning i det åbne land og vagtudkaldelse, når skaden sker dag, nat og weekend. Dette kan eksempelvis være ved at etablere et nyt vandstik eller udskiftning af defekte stophaner.

Forsyningsselskabet fokuserer på at renovere de eksisterende ledninger i jorden, der bliver derfor løbende udskiftet rørføring af drikkevandsledninger og stophaner. 

Yderlige har flere husejere på landet øget interesse i at blive tilkoblet det offentlige system. Derfor forventes det, der over de kommende år skal tilkobles flere landejendomme til systemet.

Se nøgletal for:
Læs mere om: Anton Christensen
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125