23948sdkhjf

Ikast-Brande på jagt efter entreprenør til renovering af overdækket gågade

Entreprenører, der gerne vil kunne skrive renovering af en overdække gågade på referencelisten, kan godt finde tilbudsblokken frem.

Ikast-Brande Kommune sætter en proces i gang med renovering af Strøgcentret i Ikast. Projektet er nu blevet udbudt i totalentreprise ved en omvendt licitation, så en potentiel totalentreprenør skal komme med et forslag til, hvordan Strøgcentret bedst kan renoveres for 11 mio. kr.

Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

De centrale dele af projektet omfatter en udskiftning af belægningen og en renovering af grundbelysningen med tilføjelse af inventar og beplantning. Dette skal være med til at centret kommer til at fremstå som en ”enestående indbydende og harmonisk oplevelse” for de handlende, restaurantgæster og for byens borgere i øvrigt.

Der er derudover afsat op til 3 mio. kr. til at totalentreprenøren skal komme med tre tilvalgspakker, der omfatter:

  • renovering eller etablering af nye toiletfaciliteter
  • wayfinding i form af for eksempel skilte og markeringer, der kan gavne de besøgende,
  • forslag til effektbelysning, der kan understrege projektforslagets indretningsideer ved fx at belyse arkitektoniske detaljer

– Jeg ser frem til at modtage nogle rigtig spændende projektforslag, hvor de bydende har lagt sig i selen for at skabe en fornyelse af det Strøgcenter, vi kender i dag – og hvor entreprenøren har lagt en god plan for, hvordan butikker og kunder kan få det til at fungere i anlægsperioden, udtaler formand for Udvikling- og Erhvervsudvalget, Simon Vanggaard, i pressemeddelelsen.

Interesserede har frist til den 18. august 2022.

Herefter foregår evaluering af de indkomne forslag med henblik på at kontrakten kan tildeles vinderen i starten september. Herefter kan totalentreprenøren gå i gang med sin projektering.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125