23948sdkhjf

Østjysk entreprenørs rammeaftale med Domea kaster ny opgave af sig

Dansk Boligbyg har indgået kontrakt med boligselskabet Domea Hedensted om at opføre 38 almennyttige boliger i Tørring vest for Horsens. 

Det skriver entreprenøren med hovedsæde i Horsens på sin hjemmeside, hvor totalentreprisens værdi også er anført til 43,75 mio. kr.

Området kaldes Egholm Park, og det nye boligbyggeri får tre typer af boliger fra cirka 82 til 104 kvm. De 38 nye boliger afslutter udviklingen af et helt nyt kvarter i det, som tidligere var en action-park med go-card-bane i udkanten af Tørring.

– Boligerne bliver seniorvenlige, men jeg forventer, at beboerne bliver både enlige, seniorer og småbørnsfamilier, forklarer Pernille Esmark Prahm, projektchef hos Domea.dk, der er byggeforretningsfører for Boligselskabet Domea Hedensted.

Arkitekt på byggeriet er Ginnerup Arkitekter fra Horsens, mens Ingeniører er DAI fra Horsens og Aarhus. Holst Bygherrerådgivning er bygherrerådgiver.

Resultat af rammeaftale

Den nye kontrakt på byggeriet i Tørring er et resultat af en rammeaftale indgået i marts i år mellem Dansk Boligbyg og Domea.

– Når vi benytter Rammeaftalen, er totalentreprenøren med tidligt i processen. Vi kan samarbejde med Dansk Boligbygs erfarne folk om at optimere projektet, så vi får mest muligt ud af rammebeløbet, som vi er underlagt, når vi bygger almene boliger, siger Pernille Esmark Prahm.

Byggeriet i Egholm Park forventes at starte i begyndelsen af 2023 med aflevering i sommeren 2024.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.157