23948sdkhjf

Rådgivende ingeniørvirksomhed henter ny adm. direktør hos Hofor

Ole Fritz Adeler overtager den 1. oktober 2022 posten som adm. direktør i den rådgivende ingeniørvirksomhed Envidan efter Morten Fjerbæk, der har valgt at trække sig fra den daglige ledelse. 

Det skriver Envidan i en pressemeddelelse.

Ole Fritz Adeler har de sidste 10 år været ansat i Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, Hofor, senest i en stilling som konstitueret Teknisk Direktør og forinden beklædt posten som Forsyningsdirektør med ansvar for hele Vand- og Spildevandsområdet i Hofor. Inden da har Ole Fritz Adeler fungeret i forskellige lederroller i Krüger/Veolia, såvel nationalt som internationalt.

- Jeg er stolt over, at jeg har fået chancen for at stå i spidsen for et af de mest spændende firmaer i Skandinavien inden for en branche, som jeg kender til bunds. Jeg synes, at Envidans profil med primært fokus på vandkredsløbet og de tre forretningsområder - rådgivning, entreprise og software - er helt unik, og det er en forretningsmodel, der rummer et enormt potentiale. Men det bliver selvfølgelig ikke let at sige farvel til Hofor, hvor jeg har været glad for at være i rigtig mange år, siger Ole Fritz Adeler i pressemeddelelsen. 

Andre kompetencer skal til

Ønsket om at finde en ny adm. direktør til at stå i spidsen for Envidans udviklingsplaner udspringer fra Morten Fjerbæk selv. 

- Igennem mine 10 år som CEO i Envidan har vi blandt andet gennemgået to ejerskifter og opkøbt en række virksomheder – og vi er nu kommet til et punkt i Envidans udvikling, hvor jeg mener, at vores ambitiøse mål bedst indfries, hvis vi får andre kompetencer ind på CEO-posten. Den betragtning har jeg forelagt vores majoritetsaktionær, som heldigvis har bakket op om min beslutning, siger Morten Fjerbæk. 

Han har da også deltaget aktivt i processen med at finde sin afløser og tøver ikke med at kalde ansættelsen af Ole Fritz Adeler for et scoop. 

Morten Fjerbæk bliver dog i Envidan. Pr. 1. oktober tiltræder han en stilling som forretningsudvikler i Envidan ligesom han fortsætter sit arbejde i bestyrelsen. 

Se nøgletal for:
Læs mere om: Envidan A/S
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125