23948sdkhjf

Casa halvvejs med halvanden hundrede boliger

Heimstaden Danmark og CASA fejre rejsegilde på det naturskønne boligprojekt Nørreskov Bakke i Silkeborg. Cirka 150 nye lejeboliger forventes klar til indflytning næste år.

Der lød en stor tak til håndværkere og byggeriets øvrige parter, da Casa og Heimstaden fejrede rejsegildet på Nørreskov Bakke i Silkeborg tirsdag middag, skriver Casa i en pressemeddelelse.

Boligområdet rummer fire punkthuse med hver 20 lejligheder samt 67 rækkehuse, hvor bagmuren og tagkonstruktionerne nu står færdige. Både punkthuse og rækkehuse bliver opført i lyse teglsten med sorte tage i moderne stil.

Om Nørreskov Bakke i Silkeborg

13.000 kvm fordelt på fire punkthuse og 67 rækkehuse med egen carport

Bygherre: Heimstaden Danmark

Ejendomsudvikler: Casa

Totalentreprenør: Casa

Ingeniør: Arne Elkjær

Arkitekt: Casa

Kilde: Casa

Blandt talerne ved rejsegildet var senior projektchef på Nørreskov Bakke Martin Wraa. Han har fra begyndelsen været en del af projektet, der både er udviklet og opført af Casa. Firmaet har ingen egenproduktion, og derfor er samarbejdet med dygtige fagfolk en kritisk komponent i byggeprocessen:

– For os er godt samarbejde med kvalificerede fagfolk alfa og omega for et succesfuldt projekt. Vi kan have nok så høje ambitioner i udviklingen – men det er først, når materialerne lander i hænderne på kyndige håndværkere, at projektet kan realiseres. Så det er en vigtig ting at fejre rejsegilde og få hyldet folkene på byggepladsen for deres gode arbejde, sagde Martin Wraa ifølge pressemeddelelsen.

Silkeborg er kendt for sine søer og skove, og byggeriet på Nørreskov Bakke skorter da heller ikke på grønne områder. Udover at ligge ganske få meter fra fredskoven Kallundmose, etableres der grønne kiler mellem husene, som vil fungere som fælles opholdsområder for områdets beboere. Mod syd får kvarteret et regnvandsbassin, som dannes fra regnvand afledt lokalt på grunden.

Nørreskov Bakke bliver hurtigere færdigt end forventet, og derfor vil Heimstaden Danmark allerede påbegynde udlejning fra oktober 2022.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.173