23948sdkhjf

Entreprenører vil outsource - stålproducent kan spinde guld

Flere entreprenører lægger specificering af armering hos armeringsproducenten. Manglende arbejdskraft hos entreprenørerne kan give vækst på 200 procent hos Celsa Steel Service.

Mangel på arbejdskraft hos landets entreprenører medfører øget outsourcing af armeringsopgaver. Det beretter Celsa Steel Service, som forventer at øge sin omsætning på specificeringsopgaver med 200 procent det næste år.

Når opgaverne sendes videre flyttes ansvaret også. Men udviklingen handler dog meget lidt om juridisk ansvar og mere om et trængt arbejdsmarked med mangel på arbejdskraft, kamp om gode medarbejdere og entreprenørernes ønske om at fastholde medarbejdere med interessante og udviklende opgaver.

- Vi ser et stort vækstpotentiale i specificering og forventer at kunne vækste området med 200 procent det næste års tid. Hurtige projektforløb, kompleksitet, dokumentation og manglende erfaring er alle grunde til at flere og flere entreprenørerne lader os stå for specificeringsopgaven. Det sparer tid i en presset tidsplan - og penge fordi risikoen for fejl minimeres, siger Carsten Røjgaard, Marketingchef i Celsa Steel Service.

Han forklarer, at specificeringsopgaverne inkluderer alt fra download af nyeste tegninger fra byggeportaler, gennemgang af projektmaterialer, tekniske løsningsforslag, produktionstegninger, detaljer og placeringsplaner.

Millinge Maskinstation er en af de entreprenører, der har set fidusen i at sende specificering af armeringsprojekter til Celsa Steel Service. Entreprenøren opfører i øjeblikket en produktionshal med en bred vifte af armeringsprodukter - fra gængse armeringsnet og "klip og buk" til mere specificerede sekantløsninger og rullearmering.

- Specificering af armering kræver ikke en specialist, men det er en tidskrævende opgave, fortæller Uffe Hansen, Millinge Maskinstation.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156