23948sdkhjf

Anlægsgartnerkoncern opretter ungepanel

Det nye panel for unge skal rådgive Idverde i Danmark om miljø, klima og bæredygtighed samt være med til at udvikle grønne løsninger 

Idverde i Danmark tager nye midler i brug i kampen for en grønnere fremtid. 

Med ungdomspanelet ’’Whyboard’’ inviterer anlægsgartnerkoncernen, som har danske Malmos, OKNygaard og Grøn Vækst i familien, unge mellem 18 og 25 år til at hjælpe med at udvikle initiativer inden for grøn, social og økonomisk vækst. 

Det er ifølge en pressemeddelelse "et skridt på Idverdes vej mod en mere bæredygtig fremtid" samtidig med, at koncernen "ønsker at give en række unge mulighed for at påvirke fremtiden i en grønnere og mere bæredygtig retning".

- Vi glæder os meget til at starte Whyboard op og se, hvilke ideer og feedback de unge kommer med. Vi vil gerne være de bedste inden for naturbaserede løsninger, og derfor skal vi også være innovative, siger adm. direktør i Idverde i Danmark, Morten Dohrmann Hansen. 

- De yngre generationer har stor interesse i klima, miljø og bæredygtighed - det engagement vil vi gerne tage del i og give dem mulighed for at udvikle, fortsætter han.

Panelmedlemmerne vil mødes tre-fire gange om året og årligt modtage et honorar på 10.000 kr.

Som optakt til det nye ungdomspanel inviterer Idverde til en Klima- og bæredygtighedsdag 2. november i Roskilde, hvor interesserede unge skal deltage for at komme i betragtning til panelet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078