23948sdkhjf

Valg af adm. direktør var  klart som glas

- Vi har hele tiden vidst, at vi havde en fantastisk kapacitet i Jesper H. Rasmussen med hvem vi siden overtagelsen af Scanglas A/S, har haft et godt parløb og sparring med.

Sådan siger Hermann Schüller, CEO for Semcoglas Holding GmbH i en pressemeddelelse i anledning af, at Scanglas får ny adm. direktør.

Det er en både ny og samtidig velkendt adm. direktør, der 1. september sætter sig i stolen.

Jesper H. Rasmussen har arbejdet i glasbranchen i 32 år – de sidste 7 år som direktør for produktionerne, logistik samt projektsalg. Han har derfor et indgående kendskab til alle glasbranchens facetter, og er et velkendt ansigt blandt kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Selv fortæller den nyudnævnte direktør, at der ikke vil ske de helt store forandringer, når han tiltræder.

- Ligesom resten af byggebranchen står vi midt i en tid med store forandringer, materialemangel, inflation og høje energipriser. Der er derfor meget af tage hensyn til i forhold til markedet generelt og i forhold til vores kunder, siger Jesper H. Rasmussen i pressemeddelelsen.

- Det er med budskaber om fokus på ro, samarbejde, kvalitet, bæredygtighed og arbejdsglæde, at jeg indtræder i stillingen som direktør, tilføjer han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093