23948sdkhjf

Landingsplads forvandles til strandpromenade i Vorupør

Entreprenørfirmaet E. Bodilsen Totalbyg gik mandag morgen i gang med etableringen af en ny promenade ved landingspladsen i Vorupør.
Det skriver Nordjyske.dk.

Promenaden, der skal være færdig omkring 1. december, kommer til at strække sig fra parkeringspladserne syd for molen til området ved røgeriet nord for molen.

- Promenaden får den samme asymmetriske inddeling som den, vi har lavet i Klitmøller, fortæller formand for pladsen i Vorupør, Jonas Svendsen, til Nordjyske.dk.

De tolv centimeter tykke betonplader, som promenaden kommer til at bestå af, bliver støbt sådan, at man kan gå direkte ud på stranden. Samtidig skal der etableres et fortov ved parkeringspladserne, som får navnet ”Surferstrøget.”

For at fiskerne kan komme ned til deres pramme med deres traktorer, og redningsbåden kan komme i vandet, bliver der desuden etableret to ramper i promenaden. De bliver støbt, så de er 20 centimeter tykke.

Ifølge avisen forventer Jonas Svendsen, at der i alt skal bruges mellem 550 og 600 kubikmeter beton til opgaven i Vorupør. Han forventer desuden, at arbejdet kan udføres med mellem seks og ti medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111