23948sdkhjf

Bygge- og anlægsklynge hjælper branchens iværksættere fra idé til forretning

De seneste fem måneder har iværksætterfirmaet Kortomatic, som arbejder med kortlægning og geodata, sat udvikling og vækst højt på dagsordenen. Sammen med fem andre virksomheder har Hans Hansens direktør deltaget i det første forløb i iværksætterforløbet We Build Incubator.

Nu får fere iværksættere i bygge- og anlægssektoren mulighed for at føre de gode idéer til god forretning.

We Build Incubator, som tilbyder netværk, hands-on support fra mentorer, nye fundingmuligheder og mere har åbnet for en ny rundet, oplyser parterne bag i en pressemeddelelse.

Forløbet er målrettet firmaer med aktivitet i det digital, teknologiske og bæredygtige; PropTech, ConTech eller UrbanTech. Det gennemføres i et samarbejde mellem We Build Denmark, Danmarks klynge for byggeri og anlæg, samt Bloxhub, det nordiske samlingspunkt for bæredygtig byudvikling.

– Vi er stolte af, at vi i We Build Denmark kan tilbyde et unikt iværksætterforløb, hvor alle deltagere får et forløb tilpasset specifikt til deres virksomhed og den situation, som de står i. De får hjælp til udvikling af et pitch deck, en forretningsplan, et advisory board, en udviklingsplan og adgang til et stærkt netværk, fortæller Ricky Raaholt, head of We Build Incubator, We Building Denmark, i pressemeddelelsen om forløbet.

Der er nu åbent for ansøgninger til forløbets anden runde. Hen over fem måneder kommer deltagerne igennem et intenst udviklingsforløb, som styrker deres evne til at udnytte muligheder, etablere en bæredygtig forretningsmodel og vækste deres virksomhed.

– Der er et stort innovationspotentiale i bygge- og anlægssektoren – det er en branche, der traditionelt set har haltet bagefter på innovation, digitalisering og bæredygtighed. Men der findes i dag allerede mange gode eksempler på dygtige og vækstparate startups, siger Peter Landau, Program Manager, Bloxhub, og fortsætter:

– Dem skal vi nu have fat på, så vi kan hjælpe dem med at skalere deres forretning og bidrage til at udvikle sektoren.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14