23948sdkhjf

Generationsskifte: MT Højgaard-selskab udpeger ny topchef

Mads Bøgelund Lauritzen tiltræder 1. oktober 2022 som ny adm. direktør for MT Højgaard Projektudvikling. Han afløser den nuværende adm. direktør Erik Nielsen som led i et planlagt generationsskifte.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse mandag.

– Jeg glæder mig meget til at stå i spidsen for MT Højgaard Projektudvikling og til at fortsætte de gode takter, som virksomheden har præsteret over en årrække, udtaler Mads Bøgelund Lauritzen.

Mads Bøgelund Lauritzen er uddannet civilingeniør og har bred erfaring indenfor byggebranchen. Han har tidligere været både bygherrerådgiver og projektansvarlig i en større entreprenørvirksomhed. Igennem de seneste fem år har han stået i spidsen for Bygherrefunktionen i MT Højgaard Projektudvikling og gennemført en række større udviklingsprojekter inden for erhvervs- og boligbyggeri. 

– Jeg er glad for, at vi har rekrutteret den næste administrerende direktør i egne rækker. Mads er en dygtig og visionær leder, som kender virksomheden og branchen indefra, udtaler Erik Nielsen i meddelelsen. 

Erik Nielsen afløste Morten Hansen som adm. direktør i MT Højgaard Projektudvikling i september 2021. Han fortsætter sin ansættelse i MT Højgaard Projektudvikling med fokus på udvikling og gennemførelse af projekterne.

Samtidigt med generationsskiftet i ledelsen, overdrager projektudviklingsdirektør Finn Mortensen ansvaret for afdelingen i Risskov til Frederik Østergaard Kristiansen, der de seneste fire år arbejdet med projektudvikling i MT Højgaard Projektudvikling. Han har en baggrund som jurist og har tidligere arbejdet som advokat hos større danske advokatfirmaer. 

Finn Mortensen fortsætter ligeledes i MT Højgaard Projektudvikling, hvor han vil fokusere på færdiggørelse af byudviklingen på Dalum Papirfabrik og andre udviklingsopgaver.

MT Højgaard Projektudvikling har udviklings- og styringskompetencer og betegner sig selv som en ”full-service” ejendomsudvikler med afsæt i koncernens samlede styrke. Selskabet udvikler og realisere erhvervs- og boligprojekter samt opfører og drifter byggeri i Offentlig-Privat Partnerskab, og udvikler både med henblik på opførelse i eget regi med salg til private og med henblik på salg til investorer.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125