23948sdkhjf

Anonym investor klar med boligprojekt i spirende Aalborg-bydel

Nybyggeri efter nybyggeri skyder op på det store udviklingsområde Stigsborg i Nørresundby.

Ved indgangen til denne måned inviterede en ejendom med 91 ejerboliger på Havnebryggen de første beboere indenfor, og i november går spaden officielt i jorden til et stort såkaldt børne- og ungeunivers med skole, børnehave og vuggestue.

Overfor Børne- og Ungeuniverset er det, som kan blive Stigsborgs næste bolig- og erhvervsprojekt, nu på vej; en bygning på tre - fem etager med 140 lejligheder i størrelser fra 60 til 120 kvm samt 1.500 kvm erhvervslejemål i stueetagen. På grunden må der opføres i alt 13.400 etagemeter, skriver Nordjyske.dk.

Investoren bag det nye byggeri er efter eget ønske anonym.

Fremdriften i udviklingen af Stigsborgområdets etape 1, som omfatter samlet godt 33 hektar, får nu Aalborg Kommune til at se nærmere på planlægningen af etape 3.

- Det gør vi rent planlægningsmæssigt, for blandt andet belært af erfaring så ved vi, at det tager noget tid, før vi har det hele på plads. Derfor er vi begyndt at gøre os nogle tanker om, hvordan vi skal håndtere etape 3, forklarer by- og landskabsrådmand Jan Nymark Thaysen (V) til Nordjyske.dk.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156