23948sdkhjf

Konkursers konsekvenser bekymrer byggeboss

Det er gået rigtigt godt i byggeriet i en årrække, og hele vejen igennem pandemien har der været tryk på kedlerne i byggesektoren. Det gælder også for landets tømrermestre, der har haft rigtigt meget at se til. Så meget, at det har været svært at rekruttere folk nok, og at overkomme alle ordrerne.

Men de glade tider kan være ved en afslutning udfordret af stigende priser og renter, ligesom en høj inflation øger risikoen for recession

Blandt branchens markante spillere finder man Skou Gruppen A/S med Martin Skou Heidemann i front. Det store entreprenørfirma med hovedsæde i Hørsholm har – med Martin Skou Heidemanns ord – et gunstigt udgangspunkt for en tid, hvor mørke skyer trækker sig sammen.

– Her i Skou Gruppen har vi faktisk en rigtig pæn ordrebeholdning, så vi har nok at lave. Der er altid plads til mere, men vi føler, at det er gode solide projekter, vi har inde, så her mener vi nok, at vi er på sikker grund, siger Martin Skou Heidemann til Building Supplys søstermedie Mester Tidende.

Skou-indehaverens bekymring kredser blandt andet om de mange konkurser, der har ramt markedet den seneste tid:

– Det er jo store gamle virksomheder, der er tale om, og jeg tror desværre, at vi ikke har set det sidste. Problemet er ikke kun selve konkursen, men de underentreprenører som bliver trukket med i faldet, siger han til Mester Tidende.

Læs mere om Martin Skou Heidemanns vurdering af situationen i dag og tanker om fremtiden i Mester Tidende: Tømrermester på vagt: Måske er der mørke tider forude

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093