23948sdkhjf

Stifter træder tilbage – specialiseret tegnestue får ny ledergruppen

For 21 år siden stiftede Arne Hansen og Bo Ramlyng sammen RH Arkitekter. Nu træder Arne Hansen tilbage som stiftende partner og adm. direktør og overlader roret til Bo Ramlyng og den øvrige partnergruppe bestående af Tine Simon, Simon Skriver og Mette Hanghøj Lech.

Det oplyser det københavnske arkitektfirma i en pressemeddelelse.

Siden arkitektfirmaet blev grundlagt i 2001, har Arne Hansen sammen med Bo Ramlyng haft ambitioner om at skabe en arkitekttegnestue med speciale indenfor Life Science og Pharma. En ambition som må siges at være blevet udlevet, særligt de seneste år er tegnestuen vokset og har slået sit navn fast indenfor design af Life Science byggerier.

– Vi har i et stykke tid arbejdet på et generationsskifte. For 15 år siden blev Mette partner, for fire år siden kom Tine med i partnergruppen, og for et halvt år siden kom Simon med, udtaler Arne Hansen i pressemeddelelsen og fortsætter:

– Mette, Tine, Simon og Bo har meget forskellige kompetencer, så samlet udgør de en rigtig stærk ledelse. Jeg synes derfor, det er det rigtige tidspunkt at trække mig ud af ledelsen.

Arne vælger ikke pension

Til at lede arkitektfirmaet tager partner Tine Simon over som Head of Office, mens partner Simon Skriver vil understøtte Tine Simon i rollen som Head of Operations. Stiftende partner Bo Ramlyng vil fortsat være Head of Finance, og partner Mette Hanghøj Lech fortsætter i rollen som Head of Design.

– Vi står et virkelig interessant sted med mange igangværende og kommende opgaver for en bred kundekreds af private og offentlige bygherrer og med dygtige samarbejdspartnere. Vi er stødt og roligt vokset det sidste års tid og er i dag omkring 30 ansatte, siger Tine Simon og påpeger at flere tidligere medarbejdere vendt tilbage til RH efter at have været ude ”i verden”.

Arne Hansen fratræder som partner og adm. direktør d. 1. oktober 2022, hvorfra den nye organisering officielt træder i kraft. Han vil fortsat være tilknyttet tegnestuen.

– For os alle er Arne indbegrebet af RH, og den identitet og kultur vi har opbygget over de 21 år, vi har eksisteret. Derfor er vi også utroligt glade for, at det ikke bliver et farvel til Arne, men at han fortsat vil have sin gang på tegnestuen og give sin store viden videre ind i vores projekter og til os alle, udtaler Tine Simon.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Fugtplaget børsbygning i København renoveres for millioner
Lancerer metode: Sådan minimerer man vente- og spildtid på byggepladsen
Trygfondens tredje familiehus har entreprenør på plads
Amerikansk samarbejde sender danske Jørn til Panama
Gentænker metrostationer i klimavenlig form – her er vinderen
Millioner fra A.P. Møller: Kyst- og Lystfiskercenter i Assens rykker nærmere
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Leder IDAG

Send til en kollega

0.252