23948sdkhjf

Rammeaftale til mere end 200 mio. kr. lander hos Bravida

Bravida Danmark har indgået en ny, fem år lang rammeaftale med Energinet om vedligehold af virksomhedens stations-, HVDC- og kabelanlæg. 

Kontraktsummen vil samlet beløbe sig på over 200 mio. kr., skriver Bravida i en pressemeddelelse.

Rammeaftalen er delt i fem delaftaler, hvoraf teknikentreprenøren er tildelt tre af delaftalerne, hvilket er det højeste antal en entreprenør kan tildeles.

Delaftalerne gælder for henholdsvis Nord- og Østjylland, Sønderjylland og Fyn, samt Nordvest- og Sydsjælland samt Lolland/Falster. Kontrakterne indeholder eftersyn, forebyggende og afhjælpende vedligehold af Energinets stationer.

Opgaven indeholder derudover også viceværtsopgaver på Energinets ejede bygninger på højspændingsstationer samt transmissionsbagvagt og transmissionsvagt.

– Vi er meget glade for at have genvundet kontrakten i Nord- og Østjylland samt Nordvest- og Sydsjælland samt Lolland/Falster, som vi har et godt kendskab til i forvejen. Derudover ser vi meget frem til at starte på den nye delaftale, der omfatter Sønderjylland og Fyn, siger Ole Høgh, direktør for Bravidas region infrastruktur, i pressemeddelelsen.

Rammeaftalen vil primært blive håndteret af Bravidas landsdækkende infrastrukturafdelinger. Derudover vil selskabets brand, sprinkler, køl og ventilation på specifikke eftersyn blive involveret. 

Rammeaftalen løber fra januar 2023 og fem år frem, og hver delaftale skal beskæftige mellem fem og syv mand ved normalbelastning.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172