23948sdkhjf

PRI: “Vi hjælper hele vejen rundt ifm. byggeprojekter og har indsigt i nationale standarder”

Med kendskab til nationale standarder i Europa, Amerika og Asien, samt alsidig viden inden for byggeri, energi og industri, bistår Permanent Rådgivende Ingeniører kunder gennem hele byggeprocessen - vel at mærke til konkurrencedygtige priser.

Fra første idé til færdigt byggeri. Permanent Rådgivende Ingeniører, også kendt som PRI, står klar til at bistå deres kunder i hele byggeprocessen, hvad enten der er tale om konstruktioner bygget i træ, stål, beton eller komposit.  

“Hos Permanent Rådgivende Ingeniører udfører vi alle typer ingeniørydelser, herunder beregninger, FEM-analyser, rapporter, 3D-tegninger, produktionstegninger, 2D-tegninger, planlægning og tekniske krav til design og bygningskonstruktioner,” fortæller ejer af Permanent Consulting Engineers Reza Poodat. Han har en baggrund som uddannet bygningsingeniør og har gennem årene oparbejdet specialiseret viden og erfaring indenfor både bygge-, energi- og industribranchen. 

Kendskab til nationale standarder

Ifølge Dansk Industri kan et dansk eksporteventyr være lige på trapperne med udsigten til en ny amerikansk klimaaftale, hvor 430 milliarder dollar er afsat til investeringer i grønne tiltag. I forbindelse hermed påpeger Reza Poodat, at Permanent Rådgivende Ingeniører står klar til at hjælpe danske virksomheder med byggeprojekter på den anden side af Atlanterhavet. 

“Vi står klar til at hjælpe danske firmaer, der beskæftiger sig indenfor bygge-, energi- og industribranchen, og som ser et eksporteventyr i USA. Vi er unikke på den måde, at vi har opbygget et solidt netværk og samarbejde med ca. 80 højt specialiserede ingeniører rundt om i verden, som kan rådgive og vejlede ud fra nationale standarder i forbindelse med byggeprojekter i lande indenfor Europa, Asien og Amerika,” forklarer han og henviser til eksemplet: AISC-ACI-ASME-ASTME-ASTM-API-AWS-IEEE-NPFA.

Online arbejdsgange og konkurrencedygtige priser

Permanent Rådgivende Ingeniører har udviklet en online- og cloud-baseret platform, som samarbejdspartnere og kunder kan tilgå fra hele verden.   

“Via vores platform giver vi kunden adgang til al materiale i forbindelse med byggeprojektet, ligesom kunder og samarbejdspartnere har mulighed for at uploade materiale til os. Det afføder fleksible arbejdsgange, og samtidig skaber det en god og tillidsfuld relation til kunden, der kan følge med i byggeprocessen fra start til slut,” forklarer Reza Poodat og tilføjer:

“Ved at arbejde online har vi reduceret omkostninger for ingeniørtjenester ned på et minimum, som gør os yderst konkurrencedygtige på markedet - uden at vi går på kompromis med kvaliteten.”

Om Permanent Consulting Engineers

Permanent Rådgivende Ingeniører, også kendt som PRI, blev etableret i 2020. PRI er en multidisciplinær ingeniørvirksomhed, der agerer på det globale marked og rådgiver kunder i forbindelse med forskellige typer byggeprojekter inden for byggeri, energi og industri.  

// We have developed the idea Power to X for building projects, chemical factories, and fuel consumptions. Our projects such as offshore wind are running safely. For more information, please come to our cosy office in Birkerød.//

Virksomheden er medlem af Foreningen af Rådgivende Ingeniører og har hjemmeside på tre sprog, som pt. er under opbygning:

 www.permanentingenior.dk/dk

www.permanentingenior.de

www.permanentingenior.dk/en

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078