23948sdkhjf

Ny direktør i NCC-selskab med 100 ansatte

Frank Roland Nielsen er netop tiltrådt som ny områdedirektør i Hercules Fundering, som er en del af NCC’s anlægsenhed og blandt landets største funderingsvirksomheder. Afdelingen beskæftiger omkring 100 medarbejdere i Danmark og alle typer funderingsopgaver, fra komplekse byggegruber til store havneprojekter.

Det oplyser NCC i en pressemeddelelse

Som manden i spidsen for funderingsselskabet er Frank Roland Nielsen ansvarlig for den samlede drift og udvikling af virksomhedens danske funderingsaktiviteter og kommer til at spille en nøglerolle i at sikre stabilitet, lønsom vækst og øget samarbejde på tværs af forretningsenheder.

– Hercules Fundering har gennem de seneste år udviklet sige til at være en af de førende funderings- og vandbygningsvirksomheder i Danmark, og den position skal vi fastholde siger Flemming Carlsen, direktør i NCC Infrastructure, Danmark, i pressemeddelelsen.

– Jeg er overbevist om, at Frank er den helt rette til at fortsatte rejsen mod flere spændende, komplekse funderingsprojekter, fortsætter han om nyansættelsen.

Frank Roland Nielsen har mange års erfaring i bygge- og anlægsbranchen, særligt inden for fundering og vandbygning. Senest har han været afdelingschef for fundering- og vandbygning hos Munck Havne og Anlæg, før det var han adskillige år i Per Aarsleff Fundering, og før det havde han ifølge LinkedIn en chefstilling i netop Hercules Fundering.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078