23948sdkhjf

Beton hyldes som innovativt og unikt

Dansk Beton støber nu fundamentet til næste sommers store Oscar-uddeling i betonbranchen

Bygherrer, arkitekter, rådgivere, entreprenører, betonproducenter og andre med interesse for byggeri og anlæg indbydes nu til at indstille projekter, som står for et særligt betonarbejde.

- Alle kan indstille et bygge- eller anlægsprojekt, uanset om det er dig selv, din kollega eller måske sågar en konkurrent, som står bag, siger Dorthe Mathiesen, chef for Dansk Beton, i en pressemeddelelse.

- Og der er masser af gode projekter at pege på. Det vigtigste er, at de indstillede projekter står for et innovativt og unikt arbejde i beton, tilføjer hun.

Prisfest til sommer

Betonbranchens Oscar er en biennale og blev senest hold i 2021, hvor vinderne af de tre priser var:

Orientkaj Station i København (Bæredygtig Beton Prisen), Karen Blixens Plads i Ørestaden (In-situ Prisen) samt Codan i Køge (Betonelement Prisen).

Alle kan indstille projekter til betonens priser frem til den 15. februar 2023. Vinderne offentliggøres den 1. juni 2023 til en prisfest i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København.

Kaptain

Om priserne

Betoninnovations Prisen (tidl. Bæredygtig Beton Prisen)

Tildeles et prisværdigt bygge- eller anlægsprojekt, der anvender beton med fokus på æstetiske, sociale, bæredygtige, ressourceansvarlige, energi- og miljømæssige løsninger. Prisen uddeles af Dansk Beton og er en publikumspris, som alle kan indstille til og stemme på.

In-situ Prisen

Tildeles det pladsstøbte byggeri eller anlæg og de mange muligheder med fabriksbeton. Prisen uddeles af Fabriksbetonforeningen med støtte fra flere af Fabriksbetonforeningens interessemedlemmer. Præmiering består af et kontant pengebeløb på kr. 50.000.

Betonelement Prisen

Er en arkitekturpris, som hædrer en høj arkitektonisk, innovativ og æstetisk anvendelse af betonelementer i byggeriet. Prisen uddeles af Betonelement-Foreningen. Præmiering består af Utzonstatuetten samt et kontant pengebeløb på kr. 75.000.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094