23948sdkhjf

Efter svær fødsel når boligbyggeri toppen i tidligere hospitalspark

Det skriver Dansk Boligbyg i en pressemeddelelse.

Bebyggelsen PH Park er ved at tage form i den tidligere hospitalspark i Hørsholm, og Calum har nu haft flaget og kransen hejst på toppen af den nye bebyggelse.

De 133 lejeboliger, som Dansk Boligbyg opfører i totalentreprise, er udviklet af Calum sammen med Arkitektfirmaet Kjaer & Richter og Moe Rådgivende Ingeniører. Det er solgt til Sampension, som bliver udlejer af de nye boliger.

– Man siger, at svære fødsler giver de kønneste børn, sagde Jesper Korsbæk, udviklingsdirektør hos Calum, i ifølge en pressemeddelelse fra Dansk Boligbyg i forbindelse med rejsegildet 3. november.

– Jeg er glad for, at vi står her i dag ved en milepæl i byggeriet. Nu kan vi efterhånden begynde at se, at der er noget om det gamle ordsprog. Jeg er sikker på, at bebyggelsen og de omgivende parkarealer vil blive et stort aktiv, tilføjede han.

Efter tre korte og et langt hurra for byggeriet var der traditionen tro varme pølser, lun Cocio kakao og kolde sodavand alle rejsegildets deltagere.

Projektet består af punkthuse i seks etager med i alt 42 boliger, hvoraf fire er Penthouselejligheder, samt 64 etageboliger og 27 rækkehuse med to eller tre etager. Det samlede etageareal for de 133 boliger er på 13.739 kvm.

Hertil kommer 7.000 kvm parkeringskælder, der vil strække sig under og mellem bygningerne i de to byggefelter.

Dansk Boligbyg blev præsenteret som totalentreprenør på de 133 boliger i februar 2021.

Bebyggelsen opføres med teglstensfacade, brudt af et grafisk mønster af tydeligt udskårne store vinduer, der er afstemt af lysbehovet i lejlighederne. Facadernes beklædes med både tegl, zink og skiffer samt på visse dele også lodret træbeklædning.

Byggeriet afleveres efter planen i sommeren 2023.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11