23948sdkhjf

Nye boliger blomstrer i Holbæk-område med 450 boliger

Der er fart på udviklingen af boligområdet Holbæk Have. Onsdag var der rejsegilde for Nellike Hus, der rummer 69 lejligheder

Kun en måned efter sidste rejsegilde har der endnu en gang været rejsegilde i Holbæks nye bydel, Holbæk Have. Byggeriet af bydelens næste 69 lejligheder i Nellike Hus, kører efter planen, og forleden var der traditionen tro rejsegilde for at fejre håndværkernes indsats med besøg af Holbæks borgmester, Christina Krzyrosiak Hansen og bygningens kommende ejer, PKA.

Det skriver projektudvikleren FB Gruppen, som står bag udviklingen af Holbæk Have, i en pressemeddelelse.

Nellike Hus bliver en del af de første 450 boliger i bydelen med – som man ser det mange andre steder – grønne områder, fællesskaber og høj kvalitet i byggematerialer såvel som løsninger.

De første beboere i områdets første byggeri Lupin Hus er allerede flyttet ind, og Nellike Hus bliver femte færdige ejendom i bydelen.

Det er tredje byggeri i Holbæk Have, som pensionsselskabet PKA køber af FB Gruppen.

Holbæk Have forventes færdigudviklet om 10 år, hvor området vil huse 1.000 boliger fordelt på både ejer- og lejeboliger med grønne arealer, fællesfaciliteter og varme gennem bydelens fjernvarmenet, der er udviklet i samarbejde mellem FB Gruppen, Fors og Holbæk Kommune. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109