23948sdkhjf

Aarhus-arkitekt tager tre botilbud hjem

Tegnestuen P+P Arkitekter har vundet tre opgaver for Aarhus Kommune; ombygningen af Bocenter Tranbjerg og ombygningen og udvidelsen af Botilbuddet Skovlund samt Hvilstedhus Bo- og Arbejdssted.

Det skriver arkitektfirmaet med kontorer i Aarhus og Thisted, som er totalrådgiver på projekterne med Ingeniør’ne som underrådgiver, på sin hjemmeside.

De tre lokationer fungerer som botilbud for voksne med udviklingshæmning. Projekterne skal forbedre og skabe mere tidssvarende forhold for både beboere og medarbejdere.

Ved Tranbjerg i det sydlige Aarhus skal der ombygges seks boliger, ved Skovlund i bydelen Risskov ombygges og udvides 10 boliger. Ombygningerne skal blandt andet resultere i, at beboerne nu får eget bad, toilet og forberedelse til køkkenniche.

Ved Hvilstedhus syd for Aarhus ombygges syv boliger, og der udvides til 11 boliger i alt. Der etableres samtidig nye fælles- og aktivitetslokaler samt personalefaciliteter i eksisterende bygninger på ejendommen.

Totalrådgivningen på om- og tilbygningen på Hvilstedhus har ifølge platformenen til overvågning af byggeprojekter og udbud, Projektagenten, en anslået entreprisesum på 2,5 mio. kr.

Af Projektagenten fremgår det også, at WSP Danmark samt Gjørts Andersen Arkitekter – udover vinderholdet med P+P Arkitekter – også var prækvalificeret til opgaven.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141