23948sdkhjf

Modulbygger sætter ny mand i front

Modulproducenten Scandi Byg har skiftet ud på topposten.

52-årige Christian Halken, der har fungeret som adm. direktør for selskabet siden 1. november 2020, har således valgt at sige sin stilling op.

Det bekræfter den afgående topchef overfor Building Supplys søstermedie Licitationen - Byggeriets Dagblad.

- Jeg har sagt op, fordi der skal andre kompetencer ind, og så skal jeg også bruge lidt mere med familien, siger han.

Og Christian Halkens afløser er allerede fundet.

Torben Bloch Nielsen trådte den 7. november 2022 således ind som konstitueret adm. direktør i Scandi Byg.

Samtidig har selskabet fået en ny finansdirektør i form af Michael Frølund. Han erstatter ifølge virksomhedens hjemmeside Rune Märcher Skov.

Resultat af strategiskifte

Christian Halken har de seneste år kæmpet med utilfredsstillende resultater i modulvirksomheden.

I 2021 kom virksomheden ud af året med en markant dalende omsætning og et lille plus på bundlinjen, og i MT Højgaard-koncernens netop offentliggjorte regnskab for tredje kvartal 2022 fremgår det ligeledes, at virksomheden også i år vil bidrage negativt til det samlede resultat.

Selvom Christian Halken betegner de seneste års resultater som “ikke tilfredsstillende”, er det imidlertid ikke hovedårsagen til, at han har valgt at takke af på posten. Her peger han i stedet på et strategiskifte i virksomheden.

- Dengang jeg kom til, var der meget fokus på produktionsdelen. Nu skal der mere fokus på entreprisedelen, og det har jeg ikke de rette kompetencer til, siger han til Licitationen.

Christian Halken vil være tilknyttet Scandi Byg indtil udgangen af året. Hvad fremtiden derefter bringer, ved den afgående topchef endnu ikke.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109