23948sdkhjf

A. Enggaard bekræfter dialog om storcenter

Det svirrer med rygter i det halvtomme storcenter i Aarhus Vest. Med de seneste butikslukninger står to tredjedele af alle butikkerne tomme - hele 40 ud af 65 lejemål - og der der er ikke længere tvivl om, at der skal ske noget nyt.

Entreprenørfirmaet A. Enggaard A/S bekræfter nu at være i dialog med Danske Shoppingcentre, der ejer City Vest, om det aarhusianske storcenter. Det skriver TV2 Østjylland.

Danske Shoppingcentre er selv mere tilbageholdende med oplysninger om storcentrets fremtid.

Bekræfter dialog

Jesper Faurholdt, adm. direktør for Danske Shoppingcentre, fortæller dog i en skriftlig kommentar, at ejerne lige nu er i gang med at forhandle en ny aftale for centeret på plads:

- Vi har de seneste år haft en række udviklingsplaner for centret og er nu i gang med at forhandle rammevilkårene for en samarbejdsaftale om centrets og områdets udvikling med en potentiel samarbejdspartner. De nærmere detaljer om aftalen vil vi løfte sløret for, når den er endelig på plads, skriver Jesper Faurholdt til TV2 Østjylland.

En af Danmarks største entreprenører, firmaet A. Enggaard A/S, der i forvejen står bag store boligbyggerier i Gellerupparken i Aarhus Vest, bekræfter, at der lige nu pågår en dialog med ejerne af City Vest.

- Vi har været - og er stadig - i dialog med de nuværende ejere og kigger på, hvad der kunne være interessant for området. For der trænger til at ske noget med centreret, siger Jens Skinnebach, der er A. Engaards afdelingschef i Aarhus.

Stadig udlagt til erhverv

Lokalplanen for området siger, at City Vest-grunden skal bruges til erhverv

Og indtil videre er der ikke kommet nogen anmodninger om ændringer af lokalplanen for City Vest-grunden, oplyser Eva Møller Sørensen, planchef i Aarhus Kommune, til TV2 Østjylland.

Hvis der eksempelvis skal opføres boliger på grunden, vil det efter alt at dømme kræve en ændring af såvel lokalplan som kommuneplan. Det er en stor proces, der ifølge Eva Møller Sørensen også må forventes at tage lang tid.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Tidsplanen skrider igen-igen på supersygehus
Kæmpe vandbeholder skal have sig en overhaling - Pris: 1 milliard kroner
Konstruktionsfejl og konkurs gør byggeri ubrugeligt
Byggeomkostninger brager op i tredje kvartal
Nordjysk elementproducent øger aktivitetsniveauet, men bundlinjen følger ikke med
Giver grønt lys til karréprojekt med 260 lejeboliger
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Leder IDAG

Send til en kollega

0.172