23948sdkhjf

Agromek i en usikker tid

Stigende renter, en høj inflation, høje energipriser og en krig i Europa giver panderynker - også i landbruget. Det er den kulisse, Agromek i år afholdes i

Når Messecenter Herning slår dørene op til Agromek den 29. november og holder dem åbne til og med den 2. december, er det på en lidt broget baggrund. Men der bygges fortsat stalde og renoveres, selvom forsigtigheden nok efterhånden indfinder sig. 

Analyse spår nedgang

Ser man i DI Byggeris seneste konjunkturanalyse, så er der da også tale om stagnation og en mindre nedgang i aktiviteten, der dog kommer ned fra et pænt højt niveau, som har holdt sig gemmen pandemien.

Og netop byggebranchen og landbruget har flere vigtige koblinger, og derfor er entreprenørmaskinerne også en del af messen i Herning. Det gælder ikke kun anvendelsen af entreprenørmaskiner i landbrugsbyggeriet, men et stigende antal landmænd benytter sig faktisk af entreprenørmaskiner i driften på gården. Samtidig er der en række af importørerne og maskinhandlerne, der har ben i både entreprenørbranchen og landbruget, hvor man også ofte benytter sig af de samme mekanikere. 

Vigtigt at mødes

Klaus Nissen, direktør i Maskinleverandørerne, glæder sig over at entreprenørbranchen er en del af Agromek og finder koblingen helt oplagt.

Det er vigtigt for entreprenørbranchen at være en del af Agromek, men branchen er også vigtig for messen - landbruget benytter sig i stigende grad af entreprenørmaskiner Klaus Nissen, direktør Maskinleverandørerne.

- Det er vigtigt for entreprenørbranchen at være en del af Agromek, men branchen er også vigtig for messen - landbruget benytter sig i stigende grad af entreprenørmaskiner, så mange af de besøgende har interesse i begge verdener. Og det er dejligt og en stor forløsning, at vi nu alle omsider igen kan samles på Agromek - der har ophobet sig et stort behov for at mødes og sparke dæk. Messen er den eneste udstilling af sin art herhjemme og derfor meget vigtig - den binder ganske enkelt branchen sammen, siger han.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Byggevirksomhed konkurs – 100 ansatte sendt hjem
Tocifret millionbevilling sikrer restaurering af 1.000 år gammel domkirke
De holder kun ét år: Storstrømsbroen får ny projektdirektør - igen, igen
MT Højgaard Holding får kendt ansigt som ny økonomichef
Tidsplanen skrider igen-igen på supersygehus
Kæmpe vandbeholder skal have sig en overhaling - Pris: 1 milliard kroner
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Leder IDAG

Send til en kollega

0.125