23948sdkhjf

Et af Vejles ældste VVS-firmaer skifter hænder

Installatørfirmaet AC A/S I Vejle køber en mere end 100 år gammel, lokal konkurrent, VVS-firmaet C.V. Christensen med 15 ansatte, 13 VVS’ere og 2 administrative medarbejdere.

Overdragelsen finder officielt sted fra årsskiftet, og den hidtidige ejer og medarbejderne fortsætter uændret, skriver AC A/S i en pressemeddelelse.

– Opkøbet understøtter vores vækststrategi og skal ses som en naturlig del af vores konstante udvikling, hvor væksten drives af et stort fokus på den grønne omstilling og energibesparende løsninger, siger Carsten Lund, direktør i AC, i meddelelsen.

Med tilføjelsen af nye medarbejdere fra C.V. Christensen er der nu 26 VVS’ere og 41 elektrikere fordelt på tre lokationer – to i Vejle og en i Jelling – hos AC. Købet vil, lyder det, styrke køber og gøre installatørfirmaet i stand til at rykke endnu hurtigere på serviceopgaver og stille op med store teams på større entreprisearbejder.

C.V. Christensen blev etableret i 1896 og udfører i dag VVS-, ventilations- og blikarbejde. I første omgang fortsætter firmaet på samme lokation, men i løbet af 2023 flytter folkene sammen i nybyggede lokaler i Vejle.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112