23948sdkhjf

Nu får Kokkedal ”Format”.

De formelle arbejdet med godkendelser og tilladelser er afsluttet af Fredensborg Kommune, så nu kan projektarbejdet med den nye bydel i Kokkedal med næsten 60.000 kvm til boliger, sundhed, sport og erhverv, navngivet ”Format”, sættes i gang.

Nordsjællands Ejendomme, der overtog projektet for et halvt års tid siden, forventer at kunne tage fat på byggeriet i 2026. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Partner i Nordsjællands Ejendomme, Anders Jansen, sender samme sted tak til UTF Invest Nordsjælland ApS og Fredensborg Kommune for samarbejdet om tilblivelsen af lokalplanen og den nye bydel.

”Format” opføres – som tidligere beskrevet – hvor bygningen Cirkelhuset ligger i dag.

Afsæt i uddannelsesinstitutions ønsker

Projektet med ”Format” tog sit udgangspunkt i, at NGG (Nordsjællands Grundskole og Gymnasium) ønskede at bygge nye faciliteter. Det betyder nu, at der er indgået en aftale om, at skolen forbliver lejer i Cirkelhuset, indtil den nye skole er opført ganske tæt på det eksisterende byggeri.

Området kommer til at bestå af boliger i forskellige formater, ligesom der er mulighed for at opføre et friplejehjem. Yderligere kommer der butikker og anden form for erhverv. Der bliver tale om 275-300 boliger af forskellige størrelse og pladskrævende butikker.

Folkene bag ”Format” har også planer om et sundhedsområde med fitnesscenter, læge-faciliteter, fysioterapi med videre.

Nordsjællands Ejendomme vil også have spisesteder, en biograf og butikker til daglige fornødenheder i bydelen. Dog ikke egentlige dagligvarebutikker.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094