23948sdkhjf

Nrep annoncerer investeringer til 3,7 milliarder

De næste tre år vil den danske byudvikler og -investor Nrep investere 500 mio. euro, svarende til 3,7 mia. kr., i sin indtræden på det tyske marked.

Det skriver Nrep i en pressemeddelelse.

Investeringerne omfatter moderne logistikbygninger og kundecentrerede lejeboliger, der med investorens ord skal sætte standarden for fremtidens bymiljøer.

– Tyskland er det land i Europa med den stærkeste økonomi og har også meget fremtrædende urbaniseringstendenser, siger Rune Kock, Real Estate CEO i Nrep, i pressemeddelelsen og fortsætter:

– Dog følger ejendomsmarkedet ikke det stigende antal byboere og deres øgede efterspørgsel på fleksible kvalitetslejeboliger. Inden for logistik er der ligeledes mangel på moderne byggeri i takt med, at antallet af logistikopgaver forventes at stige signifikant de næste fem år

Udover investeringerne har det danske selskab også etableret to kontorer i henholdsvis Frankfurt og München med i alt otte medarbejdere, som er specialiseret i det tyske ejendomsmarked.

Starter med 5.000 boliger

Som første skridt ind på det tyske marked er Nrep gået sammen med den schweiziske ejendomsinvestor Artisa Group om at skabe 5.000 lejemål, forankret i bofællesskaber, inden 2025.

Første investering er i henholdsvis Berlin og Essen med tilsammen 314 lejligheder. Planen er, at ejendommen i Berlin vil blive DNGB Guld certificeret, når den står færdig i 2024, fortæller Rune Kock.

– Vi trækker på vores allerede eksisterende erfaringer med livscyklusanalyser, bæredygtige materialevalg og metoder samtidig med, at vi udvikler nye initiativer. Bæredygtighed i ejendomsbranchen er i høj udvikling, og vi søger altid at optimere vores projekter, siger han.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Byggevirksomhed konkurs – 100 ansatte sendt hjem
Tocifret millionbevilling sikrer restaurering af 1.000 år gammel domkirke
De holder kun ét år: Storstrømsbroen får ny projektdirektør - igen, igen
MT Højgaard Holding får kendt ansigt som ny økonomichef
Tidsplanen skrider igen-igen på supersygehus
Kæmpe vandbeholder skal have sig en overhaling - Pris: 1 milliard kroner
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Leder IDAG

Send til en kollega

0.157