23948sdkhjf

Lokal anlægsentreprenør vinder stor driftsopgave i Holstebro

Fra april næste år og de følgende fem år – mindst – skal entreprenørfirmaet Kaj Bech A/S tage hånd om park- og vejdrift i Holstebro Kommune. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Den nuværende kontrakt på park- og vejdrift i Holstebro Kommune, som også varetages af Kaj Bech A/S, udløber den 31. marts 2023. Holstebro Kommune har derfor her i efteråret gennemført et udbud på park- og vejdrift.

Kontrakten løber fra 1. april 2023 og fem år frem med mulighed for forlængelse i yderligere tre år, hvis parterne kan blive enige om det til den tid.

Ifølge udbudsteksten har kontrakten en anslået værdi af 45 mio. kr.

Da tilbudsfristens udløb den 7. november havde kommunen modtaget tre tilbud på opgaven, og efter en vurdering er kontrakten tildelt det kendte firma, der ifølge kommunen både afgav det økonomisk laveste bud og samtidig det samlede bedste tilbud på opgaveløsning, organisering og miljøhensyn.

Bæredygtighed og miljøkrav har denne gang spillet en større rolle end tidligere. Eksempelvis er der stillet krav til entreprenørens maskinpark, om opsamling af regnvand til brug for vanding og fejemaskiner, og der er lagt vægt på, hvordan entreprenøren håndterer affald som for eksempel kompostering af grønt affald.

Den nye kontrakt forventes underskrevet inden jul.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14