23948sdkhjf

Her vil Sweco hyre tæt ved 100 nye medarbejdere

Udbygningen og vedligeholdelsen af infrastrukturen, den grønne transition af energisektoren og behovet for klimatilpasning . Alt sammen markante opgaver forbundet med store investeringer nu og i de kommende år, og det mærker man hos arkitekt- og ingeniørrådgiveren Sweco. Efterspørgslen efter specialistkompetencer indenfor energi, vand, klima, miljø og infrastruktur er så høj, at rådgiveren ser mulighed for at udvide forretningen med 80 ekstra medarbejdere.

Udviklingen kommer efter flere års vækst, hvor selskabets division Infrastruktur, Vand & Miljø er vokset betragteligt og tæller pt godt 465 medarbejdere.

– Vi oplever stor efterspørgsel efter vores kompetencer på tværs af afdelinger, og ordrebogen er fyldt op med spændende projekter, forklarer Jes Hansen, direktør for Infrastruktur, Vand & Miljø, i en pressemeddelelse fra selskabet.

Profilerne, Sweco nu er jagt efter, spænder bredt. Også til trafik- og vejområdet, hvor behovet for flere medarbejdere er uagtet, at trafikspecialisten Via Trafik og virksomhedens 60 medarbejdere den 1. november blev en del af Sweco.

– Vores vækst og udvikling betyder også, at vi investerer i efteruddannelse og opkvalificering af medarbejdere særligt indenfor bæredygtighed, hvor vi det forgangne år har haft godt 200 medarbejdere på kurser i bæredygtighed. Vi vil være den rådgiver indenfor anlæg og infrastruktur, der ved mest om, hvordan vi præger vores kunders projekter i en grønnere retning, forklarer Jes Hansen. 

Ekstra til energiøer

Senest har Infrastruktur-divisionen vundet projekter, hvor bæredygtighed er omdrejningspunktet, nemlig Vejdirektoratets og Banedanmarks InfraLCA-værktøj og et projekt om test af køreledninger til tung transport mellem Femern og Øresund.

Sweco vandt i juli opgaven som rådgiver for Energistyrelsen på udviklingen af udbuddet af Energiøen i Nordsøen. 

Projektet beskæftiger mange medarbejdere i Sweco på tværs af seks lande og bliver brugt som afsæt til at opbygge kompetencer til andre lignende energiø-projekter rundt om i verden. 

Ambitionen er - lyder det også - at opbygge et center of excellence på energiøer, hvortil Sweco også søger ekstra medarbejdere.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Fremgang på top og bund hos Arkitema
Smider 2.000 ton sten i vandet til glæde for fisk og folk
Niras og Rum sammen om skole og institution i Søhøjlandet
Udvikler investerer trecifret millionbeløb i Odense efter rekordår
Aarhus-entreprenør køber op: Har nu over 275 ansatte
Seniorforsker: "Straffen for at overtræde asbestregler er latterlig"
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.109