23948sdkhjf

Lokal udvikler vinder udbud af 59 rækkehuse i Horsens

Udbuddet på Glambeksbakke, cirka 59 boliger og et fælleshus, i Bygholm Bakker i Horsens er gået til ejendomsudvikleren M+ Ejendomme, oplyser det Horsens-baserede selskab i en pressemeddelelse.

Rækkehusene i ét og to plan opføres i tre enklaver, hvor de omkranser tre gårdrum. Der er mulighed for ophold på terrasserne til den ene side og direkte udgang og udsigt til de naturskønne omgivelser ved Bygholm Sø til den anden.

Fælleshuset placeres helt centralt og ansporer, som det naturlige samlingspunkt det bliver, til fællesskab med mulighed for både fællesspisning, fester, møder og meget andet.

Der bliver i projektet indarbejdet en række bæredygtige tiltag, hvilket blandt andet afspejles i udvælgelsen af byggematerialer samt implementeringen af solenergi. 

Byggeriet opføres DGNB Guld certificeret i materialer.

– Derudover har det været vigtigt for os, at områdets oprindelige natur, liv og biodiversitet bevares i videst mulig udstrækning, fortæller adm. direktør for M+ Ejendomme Henrik Hansen i pressemeddelelsen.

Rum er arkitekt på projektet med et samlet grundareal på 22.847 kvm, hvorpå de 59 boliger bliver i størrelse 75 - 125 kvm.

Forventet byggestart på Glambeksbakke er medio 2023

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094