23948sdkhjf

A. Enggaard gør projektkontor til syddansk hovedkontor

Entreprenør- og byudviklingsvirksomheden A. Enggaard etablerer nu hovedkontor for sin afdeling i Syddanmark i Odense, der i dag tæller 35 funktionærer og 50 håndværkere. Indtil nu har den syddanske base været Fredericia.

Det skal tages som udtryk for virksomhedens store og langsigtede engagement i Odense, der blandt andet tæller udviklingen af Odense indre havn, Viva-grunden og Odense Universitetshospitals nye voksenpsykiatri, lyder det i en pressemeddelelse fra A. Enggaard.

– Det er helt naturligt for os at styrke vores forankring i Odense, der er en fantastisk by og et sted, hvor vi har opbygget et stort engagement gennem de senere år, lyder det i pressemeddelelsen fra afdelingschef Palle Priska.

Afsæt i slagterigrund 

Siden A. Enggaard i 2018 købte en del af den gamle slagterigrund ved Rugårdsvej i Odense, som i dag, i samarbejde med pensionskassen PKA, udvikles til den nye bydel ”Slagteribyen” med 413 boliger og fællesfaciliteter, er virksomhedens aftryk på udviklingen af byen kun vokset.

Aktuelt er virksomheden også i gang med opførelsen af 346 boliger med tilhørende fællesfaciliteter og udadvendte erhverv på Pakhuskajen samt den nye voksenpsykiatri til OUH med i alt 146 værelser, administration og fællesområder. Dertil kommer udvikling af Odense indre havn samt udviklingen af den nye bydel på den gamle Viva-grund ved banegården, Byens Bro og Kongens Have.

– Med vores projekter har vi understreget, at vi er klar til at tage et langsigtet ansvar i Odense og derigennem bidrage til, at der kommer en helhedsorienteret udvikling af en række store og udviklingsmodne områder, hvis fremtid ellers har været uafklarede i en længere periode, siger Palle Priska.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093