23948sdkhjf

Tech-Huset udvider på byggesiden

Nye tiltag på byggesiden: Nu kan konsulentvirksomheden tilbyde hele teams ledet af en IKT og BIM‐koordinator.

Efterhånden som behovet for rådgivning, IKT‐krav og BIM bliver større og større opruster Tech‐Huset med nye tilføjelser til byggesiden for bedre at kunne hjælpe kunderne i mål med deres byggeprojekter.
Udover at have udvidet teamet med stærke nye talenter har konsulentvirksomheden ansat Jonathan Noer som projektleder. Alle de nye tilføjelser til holdet har styrket kompetencerne indenfor Revit, Magicad, Navisworks, Bluebeam og BIM360.

Nye målsætninger på byggesiden
Gennem de sidste par måneder har Jonathan stået i spidsen for at udvide kompetencerne hos Tech‐Husets bygningskonstruktører. Det er blevet et stærkt team med øje for detaljen. Udover at kunne sende dygtige konsulenter ud, kan virksomheden nu også støtte med rådgivning i forbindelse med produktionstegninger og præfabrikationer til de danske byggeprojekter. ”Her kan vi som ressource ikke bare tegne, men også gå ind og komme med specifik rådgivning til de individuelle projekter, ” fortæller Jonathan Noer. Med anvendelsen af de nyeste teknologier, f.eks. droner til 3D scanning, kan Tech‐huset rådgive deres kunder fra byggeriets indledende fase med opstart på byggemøder og senere opfølgning på projekterne for at sikre kvaliteten og effektiviteten af produktions modellerne på projekterne.

Stål sikre konstruktioner
Tech‐Huset står altid klar til at sende deres konsulenter ud og hjælpe de danske byggepladser med alt indenfor bygningsmasse, VVS, ventilation og sprinkler. De mange øgede krav har specielt været i fokus, og der er blevet gjort en indsats for at videreuddanne og give nye kvalifikationer til konsulenterne. Derfor kan de blandt andet være med til at sørge for, at IKT‐kravene bliver opfyldt.
Tech‐Husets konsulenter kan løbende rådgive indenfor deres kompetencer og være med til at sikre at kunden kommer godt igennem projektet. Virksomheden har investeret kraftigt i deres bygningskonstruktører, hvor man har mulighed for at få hele teams, ledet af en IKT/BIM koordinator, til at sidde på kontoret, eller ved Tech‐Husets egne tegnestuer i Kolding og København.


Tech‐Huset har været i Kolding siden 2019.
Igennem de sidste snart fire år har de været med til løse projekter indenfor både bygge‐ og maskinbranchen. Konsulenthuset består af projektledere, bygningskonstruktører og maskiningeniører samt mange flere.
Du kan følge deres rejse på LinkedIn https://www.linkedin.com/company/tech‐huset/?viewAsMember=true eller på hjemmesiden https://www.tech‐huset.dk

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094