23948sdkhjf

Raundahl & Moesby vinder 13.000 kvm bolig og erhverv

Den østjyske entreprenørselskab Raundahl & Moesby og ejendomsudvikleren Koncenton sætter et fælles fingeraftryk på byudviklingsområdet Hersted Industripark i Albertslund.

Med Raundahl & Moesby i rollen som totalentreprenør opfører duoen en karré med 184 lejligheder i varierende størrelser samt erhverv, oplyser entreprenøren i en pressemeddelelse.

Sammen har de to selskaber stået for udvikling af projektet og lavet den tilhørende lokalplan. Der har været samarbejde med Albertslund Kommune, og lokalplanen er netop vedtaget og indeholder et samlet byggeri på 13.816 kvm bolig samt erhverv og p-kælder.

En eksisterende erhvervsbygning nedbrydes for at skabe plads til det nye byggeriet, som opføres som en firelænget karré i springende etageantal fra fire til syv etager. Facaden udføres med røde mursten og fladt tag ligesom gårdrummet anlægges grønt med legeaktiviteter for områdets børn.

– Det er spændende at udvikle nye boligområder, og vi arbejder ud over dette projekt med fem-seks andre beliggenheder i området. Både beliggenheden i Storkøbenhavn og visionen om den bæredygtige udvikling af forstæderne taler direkte ind i den fortælling, vi ønsker at være en del af, udtaler projektudviklingsdirektør i Raundahl & Moesby, Morten Jensen, i pressemeddelelsen.

Raundahl & Moesby har tidligere været totalentreprenør på byomdannelsesprojekter, blandt andet i Kirkebjerg, Brøndby.

Hersted Industripark

Albertslund kommune har udarbejdet en masterplan for den 160 ha store Hersted Industripark. Området er i dag en del af et større erhvervsområde, og planerne er at omdanne det til en bæredygtig bydel med 12.000 nye boliger, 24.000 ny borgere og flere tusinde nye arbejdspladser.

Udviklingen af Hersted Industripark skal ske i tre faser og forventes tidligst færdigt i 2045. I Første fase forbindes området med den nye letbane via en ny bygade. Dertil kommer rekreative områder og et urbant bydelscenter i området ved stationen. Senere kommer etableringen af de mere skovnære områder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125