23948sdkhjf

Byggevirksomhed søsætter ejendomsselskab med projekt i ny Viborg-bydel

Steffen Vestergaard, manden bag totalentreprenøren Vestergaard Konstruktion, gør idéen om at etablerer et nyt ben til egne investeringer i ejendomme i regi af selskabet Vestergaard Group med base i Løgstrup ved Viborg til virkelighed.

Med henblik på opførelse og udlejning af boliger er Vestergaard Estate etableret, og fire nøglemedarbejdere fra Vestergaard Konstruktion er med ombord. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

I ejerkredsen i det nye selskab er således: økonomichef Maibrit Olesen Stengaard, ejendomsudvikler Jacob Kirk Iversen samt tegnestuechef Simon Riis Vester og afdelingschef Nicklas Bach.

Første projekt i Vestergaard Estate er ”Skabermøllelunden” med 44 boliger – 14 til salg og 30 til udlejning – i den nye Viborg-bydel Arnbjerg.

Arnbjerg ved Viborg

Syd for Viborgs Søndersø er den nye bydel Arnbjerg godt under udvikling.

Viborg Kommune investerede cirka 22 mio. kr. i ny vej, rundkørsel og forsyning til området i 2016/17.

Arnbjergs første etape indeholder knap 400 boliger. I alt bliver der 7-800 boliger i bydelen.

I den nye bydel bliver der fokus på at bo bæredygtigt, bygge kompakt, have åbne regnvandskanaler og sø, skov og fælles naturområder i nærheden.

Kilde: Viborg Kommune

Sikker på den midtjyske hjemmebane

Trods stilstand og mørke skyer i byggebranchen er direktør og ejer Steffen Vestergaard optimistisk og ser lys i horisonten både generelt og med Vestergaard-briller:

– I Viborg er vi på vores hjemmebane og kender markedet særdeles godt, og derfor er vi sikre på, at Arnbjerg er et fantastisk projekt at starte med i Estate, udtaler Steffen Vestergaard i pressemeddelelsen og tilføjer:

– Yderligere ser vi, at materialepriser er på vej nedad, og renten på det seneste forsøger at falde til ro og forhåbentligt finder en ny normal, så vi er fortrøstningsfulde på fremtiden.

Mens Vestergaard Estate ifølge CVR blev etableret 6. juli 2022, har Vestergaard Konstruktion eksisteret siden 2010, hvor tømrermester og bygningskonstruktør Steffen Vestergaard etablerede firmaet.

Byggefirmaet opfører ifølge eget udsagn kun rækkehusprojekter i totalentrepriser, hvor man ”har det fulde ansvar fra start til slut.”

De seneste år har selskabet i samarbejde med bygherrer og slutinvestorer opført mere end 50.000 kvm boligareal fordelt på mere end 500 rækkehuse i ét og to plan.

Vestergaard-selskaberne

Vestergaard Konstruktion har eksisteret siden 2010, hvor tømrermester og bygningskonstruktør Steffen Vestergaard etablerede firmaet.

Byggefirmaet opfører ifølge eget udsagn kun vores rækkehusprojekter i totalentrepriser. De seneste år har selskabet i samarbejde med bygherrer og slutinvestorer opført mere end 50.000 kvm boligareal fordelt på mere end 500 rækkehuse i ét og to plan.

Af Vestergaard Konstruktions forretning udsprang Vestergaard Huse A/S i 2016, som i dag bygger parcelhuse i hele Jylland.

Nu er Vestergaard Estate etableret som seneste skud på selskabsstammen. Ifølge CVR blev ejendomsselskabet etableret 6. juli 2022.

Selskaberne er samlet under Vestergaard Gruppen, der også har datterselskaber som Vestergaard Idstillingshue og Hald Ege ApS. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125