23948sdkhjf

Dansk Passivhus Center etablerer sig i København

Efter to år i Aalborg udvider specialisten i passivhusbyggeri nu med en ny afdeling på Østerbro i København.
Mens byggeriet som helhed fortsat træder vande på et lavt niveau, oplever Dansk Passivhus Center en positiv udvikling inden for energirenovering af boligejendomme. Især i hovedstadsområdet er potentialet stort, og Centret har derfor valgt at fejre to års fødselsdag med etablering af ny afdeling på Østerbro.

- Tendensen er, at ikke mindst de store boligselskaber i stigende grad vender traditionel energioptimering med snævert fokus på effektivisering af tekniske installationer ryggen til fordel for en helhedsorienteret passivhusrenovering, siger Søren Dietz, arkitekt og certificeret passivhusdesigner samt centerchef i Dansk Passivhus Center i Aalborg.

Dansk Passivhus Center har forud for etableringen i København bearbejdet markedet og haft en række boligselskaber med på tur til Frankfurt for at præsentere potentialet i renovering og nybyg til passiv standard.

- Derved er der skabt en stor interesse for passivhusrenoveringer, og det tager vi konsekvensen af, siger Søren Dietz.

Dansk Passivhus Center har gennem det seneste år har fået stadigt flere opgaver for boligselskaberne og ejendomsadministratorer i hovedstadsområdet – både når det gælder energiteknisk rådgivning, totaløkonomisk energiscreening og udvikling af konkrete projekter indenfor nybyggeri og renovering.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156