23948sdkhjf

"Building Green er kommet for at blive"

Opbakningen fra byggebranchen har været stor, og onsdag i næste uge er Building Green igen klar til at fylde Forum med spændende og innovative løsninger til byggeriet.
Interessen for Building Green er enorm, og med over 100 udstillere og flere end 2.200 forhåndstilmeldte har Building Green her i sit andet år langt oversteget vores forventninger.

Vi er meget glade og taknemmelige for den opbakning, som projektet har fået i hele byggebranchen. Vi har i år fået yderligere støtte fra en lang række centrale aktører – Dansk Byggeri, DI Byggematerieler, FRI, Sustainia, Almennet og Region Sjælland er nogle af dem, der i år har valgt at bakke op om initiativet.

På udstillersiden er Building Green vokset med 50 procent siden debutåret i 2011. Det understreger blot, hvor mange spændende og innovative løsninger, der bliver udviklet indenfor bæredygtigt byggeri – og vi er superstolte over, at vi får mulighed for at være med til at vise dem frem.

Masser af nye tiltag
Under temaet "Pushing Sustainable Innovation" har vi i år fået sammensat et interessant konferenceprogram – med både højtprofilerede og nytænkende talere på hovedscenen og inspirerende seminarer, der går i dybden med en række forskellige emner inden for energieffektive og bæredygtige bygninger. Vi håber, at dette også i år vil være med til at tiltrække besøgende og give en god oplevelse på messen.

Derudover har vi i år udvidet med Green Connections. Formålet er at hjælpe både udstillere og besøgende med at opbygge nye forretningsforbindelser. Forud for messen får alle de deltagere, der har tilmeldt sig, tilsendt en mødeplan og på selve mødedagen afholder man så sine bookede møder à 20 minutters varighed – en form for speeddating for virksomheder, som vi forventer os meget af.

At Eksportrådet i år har meldt sin ankomst med 25 eksportrådgivere fra hele verden, viser os, at der også er stor interesse for danske løsninger i udlandet, og vi håber at Building Green kan være med til at skubbe lidt til nogle eksporteventyr.

Alt i alt glæder vi os rigtig meget til at slå dørene op på onsdag – vi er stadig her på 2. året så nye, at vi nok alle sover lidt uroligt og er lidt spændte på, om vi også på besøgssiden får indfriet både egne og udstillernes forventninger.

Fremtiden?
At indfri forventningerne er jo nøglen til at kunne vokse yderligere i 2013 – hvilket klart er ambitionen. Temaet for Building Green vil fortsat være ressourcebesparende løsninger til energieffektive og bæredygtige bygninger. Men næste år vil vi arbejde på i højere grad at inkludere løsninger til udenomsmiljøet, og dermed også på at fylde balkonen i Forum.

Ligeledes vil vi i højere grad kigge ud over landets grænser og blandt andet gøre konferenceprogrammet mere internationalt orienteret ved udelukkende at have indlæg på engelsk den ene af dagene. Vi glæder os allerede nu til 2013!

PRAKTISK INFO
Building Green 2012 finder sted onsdag den 10. og torsdag den 11. oktober 2012. Begge dage i tidsrummet 09:30-18:00.

Messen afholdes i Forum Copenhagen, Julius Thomsens Plads 1, 1925 Frederiksberg C.

Bag Building Green står virksomheden IBC Euroforum


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094