23948sdkhjf

Optimera satser på forandringsparate håndværkere

Tiden kræver mere effektive arbejdsgange i håndværksbranchen. Byggemarkedskæden Optimera tror på, at en omfattende online indkøbsportal kan være med til at løse udfordringen.
Bestil byggematerialerne fra den bærbare, når arbejdsdagen er ovre, og få dem leveret inden kl. syv næste morgen på byggepladsen.

Sådan lyder Optimeras tilbud til håndværkerne, og kæden tror, at håndværksbranchen er moden til forandringer.

- Der er bred enighed om, at en vej ud af krisen er at effektivisere arbejdsprocesserne. ores søsterselskab Brødrene Dahl har stået i spidsen for en tilsvarende udvikling i VVS-branchen, og vi kan se, at VVS'erne handler mere og mere på nettet. De sparer ressourcer, tid og opnår en større fleksibilitet, siger Flemming Krighaar, kommerciel direktør i Optimera.

Samtidig med lanceringen af online-butikken, der omfatter flere end 12.000 varenumre, går Optimera i luften med et nyt logistik- og distributionskoncept, hvor varer kan bestilles helt frem til klokken 18.00 med levering næste dag. Har man en leveringsaftale med Optimera, kan varerne leveres inden kl. 7 om morgenen, så de står klar, når man starter på byggepladsen.

Online rådgivning og styklister er en anden nyhed. Hele rådgivningsdelen er et vigtigt element, når nye rutiner skal indarbejdes, og her er Optimera klar med styklister til de mest almindeligt forekommende byggeprojekter som fx gipsvæg, terrasse, carport og isolering. I alt forventes sitet at rumme 20 styklister inden årets udgang. Også denne del udvides løbende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078