23948sdkhjf

Fængselsbyggeri sikrer jobs hos lokal entreprenør

MSE A/S i Nørre Alslev kan se frem til at have ti mand beskæftiget i et halvt år med arbejde på det nye statsfængsel ved Nørre Alslev på Falster.
Med infrastrukturprojekter på Lolland-Falster, der de kommende syv-otte år løber op i ca 60 mio. kr., er der grund til optimisme på øerne.

Hos entreprenørfirmaet MSE A/S i Nørre Alslev har byggeprojekterne allerede kastet ordrer af sig. Firmaet er således blandt de første, som har fået opgaver på det nye statsfængsel på Falster.

- Det er en entreprise, som består af noget jordarbejde, noget kloakarbejde og noget befæstigelse og noget veje og så videre, forklarer Peter Hein Svendsen, entrepriseleder i MSE, til TV2 Øst.

Op mod 1.000 arbejdspladser i projektet
For MSE betyder fængselsopgaven arbejde til ti mand i op mod seks måneder.

Fængselsbyggeriet får dog en langt større betydning for området som helhed. Alt i alt ventes det at skabe 1.000 arbejdspladser.

- De næste adskillige år vil der jo være ganske mange håndværkere og entreprenører, der vil have deres gang derude. Vi forventer, at der i lange perioder vil være flere hundrede mennesker beskæftiget, siger kontorchef i kriminalforsorgen Erik Bang til TV2 Øst.
Læs mere om: MSE
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109