23948sdkhjf

Vækst og nyansættelser hos midtjyske byggefirmaer

Markant vækst i omsætning og beskæftigelse er resultatet af et klyngesamarbejde om energioptimering mellem Jydsk Tagteknik, Thorlund Tagteknik og Nilsol Energi.
For små 10 måneder siden tog Jydsk Tagteknik kontakt til Væksthus Midtjylland med henblik på at få hjælp til en udvidelse af forretningsområdet.

Med hjælp fra Væksthus Midtjyllands KLYNGEmidt-program blev der formidlet kontakt til Thorlund Tagteknik og Nilsol Energi, og sammen dannede de tre firmaer et klyngesamarbejde, som går ud på at tilbyde private husejere energioptimering og rådgivning.

- For at tilbyde kunderne ekstra værdi i forhold til resten af markedet har vi gennem klyngesamarbejdet allerede lanceret unikke finansieringsmuligheder, en helt ny Tryghedsgaranti og enestående forsikringer på solceller, fortæller Danny Kromanne, ejer af Jydsk Tagteknik, om samarbejdet, som omfatter isolering af loft, udskiftning af ruder og vinduer, hulmursisolering samt opsætning af solcelleanlæg.

Vækstmuligheder med resultater
Klyngesamarbejdet blev påbegyndt i december 2011 og har allerede skabt håndgribelige resultater i form af øget omsætning og adskillige nyansættelser.

- Det har været en meget positiv og på mange områder givtig oplevelse at deltage i klyngesamabejdet. Den nødvendige administration og papirarbejdet er håndteret smidigt, så tiden er brugt på vækstmulighederne. Synergieffekten ved at sætte virksomheder med forskellige kompetencer sammen om en fælles udfordring har været meget frugtbar, og vi har blandt andet nydt godt af at udnytte de andre deltageres netværk, fortæller Danny Kromanne.

Han er ikke i tvivl om, at støtten fra Væksthus Midtjylland har haft stor betydning for realiseringen af energioptimering som et nyt forretningsområde.

- At blive rykket ud af en travl hverdag har givet os i Jydsk Tagteknik muligheden for at udvikle store tanker for virksomheden og, med konsulentens hjælp, at få disse bragt ud i livet. Vi ser positivt på udviklingen både for 2012 og 2013, slutter han.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.324