23948sdkhjf

Sjælsø-byggeri åbnet i Holstebro

Udbetaling Danmarks nye 4.600 m² stor center i Holstebro blev officielt indviet mandag. Sjælsø Gruppen har været totalentreprenør på kontorhuset.
Der var både danmarkspremiere og lokal debut på adressen Hostrupsvej 8 i Holstebro den 1. oktober. Udbetaling Danmark, der overtager en række udbetalingsopgaver fra landets 98 kommuner, blev officielt åbnet af social- og integrationsminister Karen Hækkerup, og den nye ATP-bygning i Holstebro, der skal huse medarbejderne i et af fem nye udbetalingscentre i landet, blev indviet.

Holstebros borgmester H. C. Østerby glædede sig i sin tale ved åbningen over placeringen af Udbetaling Danmarks center i Holstebro.

- Vi har fået et flot byggeri her på Hostrupsvej. Det klæder området som nabo til et af vores kulturelle fyrtårne - Gråkjær Arena. Inden så længe starter vi opførelsen af Center for Sundhed her i området, og vi forventer, at et nyt hovedkvarter for Midt- og Vestjyllands Politi står klart her om et par år. Bygningsmæssigt bliver det et attraktivt område i Holstebro. Og tæt på banegården og Ringvejen er der tale om en særdeles attraktiv placering for de medarbejdere, der skal pendle til deres arbejdsplads i Udbetaling Danmark, sagde borgmesteren.

Ud over Holstebro er der nye centre for Udbetaling Danmark i Vordingborg, Hillerød, Frederikshavn og Haderslev.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141