23948sdkhjf

CG Jensen bygger igen for hotelkonge

Opgaven på 10.550 kvm omfatter blandt andet spuns, borede pæle og jordankre

I det centrale Esbjerg skal CG Jensen i fagentreprise opføre råhuset til et ni-etagers Cabinn hotel i Esbjerg for hotelkongen Niels Fennet, der står bag kæden med pt 11 hoteller i Danmark.

Ordren ligger i forlængelse af tidligere samarbejder for samme bygherre.

CG Jensens divisioner Byggeri Vest og Anlæg Vest skal i fællesskab udføre råhuset. Med assistance fra projektchef i division Beton Arcon, Rasmus Louis Frederiksen, der kender bygherren stifteren af Cabinn-hotelkæden særdeles godt.

– Vi bygger videre på den tillid og det gode samarbejde, vi har fra tidligere, siger projektchef Rasmus Louis Frederiksen og henviser til, at CG Jensen har udført råhuset til både Cabinn Village i Ørestad og Cabinn Copenhagen ved Kalvebod Brygge.

I Esbjerg lyder råhus-entreprisen på 10.550 kvm og omfatter spuns, borede pæle og jordankre samt alle jord-, kloak- og betonarbejder. Endelig vil der også være belægningsarbejder.

Hotellet kommer til at byde på omkring 255 værelser, fuld parkeringskælder med 88 p-pladser samt restaurant på toppen.

CG Jensen har netop opstartet arbejdet, og råhuset skal efter planen afleveres til december. Det nye hotel ventes at stå klar i 2024.

Udover råhus-arbejderne til de ovennævnte hoteller har CG Jensen også udbygget Store Kro i Fredensborg for samme bygherre.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109