23948sdkhjf

International rådgiver med danske ambitioner fisker ny direktør hos Cowi

Skal hæve barren i Danmark. Særligt danske arkitekter med international succes er i kikkerten

Ingeniørrådgiverfirma Buro Happold udnævner Niels Elliot Brøchner til direktør i Danmark, et træk der ifølge det internationale konsulenthus er udtryk for et ”stadig voksende engagement i Danmark”.

Niels Elliot Brøchner kommer med 20 års erfaring som bygningsingeniør, heraf de seneste 16 år hos Cowi, hvor han i fem år havde titel af Head of Section i bygningsafdelingen.

– Det er en spændende periode for kontoret i København, hvor vi målrettet går i gang at udvide vores team og diversificere vores ydelser, lyder det blandt andet fra den nye danske direktør.

Buro Happold er et integreret konsulentfirma bestående af ingeniører, konsulenter og rådgivere. På verdensplan har firmaet 31 lokationer og cirka 2.200 medarbejdere.

Samspil med forgængeren

Hos Buro Happold i København har den nye direktør overtaget roret fra Paul Roberts, som har valgt at træde et skridt tilbage fra det administrative ledelsesansvar for at bruge sin sine ressourcer og kreative evner til at rådgive arkitekter og bygherrer i forbindelse med projekter og konkurrencer.

Sammen vil de to have fokus på – med firmaets ord – at skabe et ledelsesteam, der kombinerer firmaets omfattende internationale ekspertise med en revitalisering af Buro Happolds mere end 15-årige engagement i Danmark.

I rollen som direktør bliver Niels Elliot Brøchners fokus at styrke samarbejdet med de danske kunder, fastholde medarbejdere, bringe nye talenter ind og skabe et sundt væksttempo. Han vil desuden bidrage med sin erfaring i at lede tværfaglige teams på komplekse projekter.

Fra Paul Roberts' side lyder det, at han nu får mulighed for at bruge mere tid på at anvende firmaets integrerede designtilgang på projekterne 

- Derudover vil jeg videreudvikle vores kompetencer inden for bæredygtigt design og digitalisering – to områder, der ligger mig meget på sinde, siger den nu tidligere landedirektør.

Ser mod de danske arkitektfirmaer

Den nye ledelse og en strategisk målsætning om at udvide teamet skal ruste kontoret bliver bedre at agere på muligheder i Danmark.

Via samarbejdet med Buro Happolds kontorer rundt om i verden er der desuden fokus på at øge samarbejdet med de danske arkitektfirmaer, der har succes internationalt - ikke mindst i Tyskland via forbindelse til firmaets kontorer i Berlin, München og Hamborg.

BURO HAPPOLD ApS
Regnskabsår 2021 2020 2019
Valuta mio. DKK mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 16,1 12,2 19,4
Resultat af primær drift 3,3 -1,2 4,8
Resultat før skat 4,1 -1,9 5,0
Årets resultat 3,2 -1,5 3,9
Balancestatus 20,0 21,4 27,1
Egenkapital 13,4 10,2 11,6
Antal ansatte 20 23 24
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Byggeriet blev sat i stå: Nu vil Fælledby kære sag til landsretten
Udvikler vinder stor byudvikling: Rådhusgrund bliver til boliger
Ballerup vælger vindere af 14.000 kvm klimakile
Var anklaget for millionsvindel: Byggechefer slipper for straf
Ophæver navneforbud i sag om storentreprenørs insiderhandel
Region fjerner 550 ton forurenet jord fra legeplads
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.11