23948sdkhjf

ABC Pavilloner vinder stor sygehus-kontrakt

Silkeborg-virksomheden ABC Pavilloner A/S har fået til opgave at opføre skurbyen til byggeriet af det nye universitetshospital i Skejby – en kontrakt til op mod 40 mio. kr.
Medio september indgik ABC Pavilloner rammeaftale på skurbyen til DNU, og mindre end 14 dage efter var de første 21 midlertidige pavilloner opstillet på byggepladsen i Skejby. Aftalen betyder, at virksomheden skal opstille mere end 6.500 m² pavilloner – cirka 170 stk. – over en 2-årig periode.

- Det har været et super spændende projekt, som har udfordret os til fingerspidserne. Heldigvis har vi med egen autoriseret elektriker, vvs, jord og kloakmand selv kunnet koordinere projektet og derved opnå den optimale synergi i samarbejdet mellem de forskellige faggrupper, udtaler indehaver Kjeld Facius, der sammen med bygningskonstruktør Dennis H. Vegeberg har været drivkraft på projektet – lige fra prækvalifikation til tegninger og opstilling.

Dennis H. Vegeberg peger på ABC Pavilloners modulsystem som den afgørende årsag til, at opgaven havnede havnet i ABC´s hænder. Uden systemets fleksibilitet ville økonomien ikke kunne bære, fordi virksomheden i så fald skulle have leveret nye pavilloner for hver etape. Med modulsystemet kan pavillonerne genbruges fra etape til etape.

- Med fire fleksible sider kan vi hele tiden bygge til og skære fra alt afhængigt af behov. Vi kan hele tiden opfylde byggeledelsens krav, da vi nemt og hurtigt kan ændre forholdene og udformningen af skurbyen, forklarer Dennis H. Vegeberg, der håber på, at erfaringen fra dette projekt kan stille ABC stærkt i billedet til andre af de kommende sygehusbyggerier.

Ordren består af både kontorpavilloner og mandskabsvogne, der skal udlejes i en periode på 4,5-5 år. Ordren har en størrelse på 30-40 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079