23948sdkhjf

Dansk Byggeri samler Sydjylland

Tre regioner bliver til én, idet Dansk Byggeri har valgt at slå regionerne Sydvestjylland, Sønderjylland og Sydøstjylland sammen.
På en fælles generalforsamling fredag blev det besluttet, at regionerne Sydvestjylland, Sønderjylland og Sydøstjylland samles i én region. Dansk Byggeri Sydjylland. Ny formand bliver Michael Mathiesen, Varde.

- Der er rigtig meget fornuft i at samle kræfterne. Vi ønsker at skabe en profil for Dansk Byggeri i Sydjylland, der kendetegnes ved klare erhvervspolitiske synspunkter og et aktivt og konstruktivt samarbejde med kommunerne om rammerne for bygge- og anlægsområdet, siger Michael Mathiesen, der heller ikke lægger skjul på, at der menes at være god økonomi og drift i en sammenlægning.

Region Sydjylland vil samtidig komme i bedre overensstemmelse med de offentlige regionsgrænser, da sammenlægningen medfører et farvel til to kommuner, Horsens og Hedensted, der fremover hører til Dansk Byggeri Østjylland.

Bestyrelsen i Dansk Byggeri Østjylland har for længst tilkendegivet, at man byder medlemmerne fra Horsens og Hedensted velkomne. Dermed bliver bestyrelsen i Dansk Byggeri Østjylland udvidet med to pladser til Horsens og Hedensted.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078