23948sdkhjf

A. Enggaard køber City Vest til langt under den offentlige vurdering

Shoppingcenter i Aarhus-vest tinglyst til en pris på 99,5 millioner kroner

Shoppingcentret City Vest blev kort før jul solgt til A. Enggaard, og dermed fragav Danske Shoppingcentre sig ansvaret for at drive det efterhånden butikstomme center i Brabrand videre. 

Dengang blev prisen for handlen ikke oplyst, men ifølge mediet EjendomsWatch er City Vest-ejendommen nu blevet tinglyst til en pris på 99,5 mio. kr. 

Den offentlige vurdering lyder ifølge mediet på over 200 mio. kr. 

Danske Shoppingcentres adm. direktør, Jesper Faurholdt, mener dog ikke, at man kan koble de to priser sammen og konstatere, at salgsprisen reelt lyder på 99,5 mio. kr. 

- Den vurdering afspejler på ingen måde den reelle værdi og den markante tomgang, centret har haft. Ved at sælge undgår vi at skulle påtage os betydelige investeringer, som centret har brug for, og som vi har vurderet, at andre er bedre til, siger han til EjendomsWatch, som vurderer salgsprisen til at være omkring 110 mio. kr. 

A. Enggaard er særdeles aktiv i området omkring centret via investeringer i boliger og erhverv i "det nye Gellerup". Entreprenørselskabet har derfor længe luret på muligheden for at overtage City Vest, og tilbage i november måned bekræftede selskabet, at man var i dialog om et muligt køb af centret.

Se nøgletal for:
Læs mere om: Shoppingcentre
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.718