23948sdkhjf

Wicotec Kirkebjerg udvider nær store kunder

Opgaver for industrikæmper som Novo Nordisk, Chr. Hansen og Novozymes kan få et ekstra lag med den nye afdeling

Teknikentreprenøren Wicotec Kirkebjerg slog tidligere på måneden dørene op til et nyt tværfagligt afdelingskontor i Kalundborg - tæt ved en række store industrivirksomheder. 

Fremover skal afdelingen løse el og vvs-opgaver i det vestsjællandske inden for forretningsområdet Pharma & Food. Og udvidelsen betegnes i en pressemeddelelse som et skridt på vejen til en mere fokuseret markedstilgang, som er en del af virksomhedens strategiske forretningsplan. 

Det indebærer lokal tilstedeværelse i udvalgte områder, blandt andet Kalundborg, som huser en række større industrivirksomheder som Novo Nordisk, Chr. Hansen og Novozymes, som Wicotec Kirkebjerg allerede udfører en række opgaver for - dels i Kalundborg og dels på en række andre lokaliteter.

- Med en lokal forankring kan vi skabe et endnu stærkere men også bredere tværfagligt samarbejde med kunderne, baseret på alle vores kompetencer, siger direktør for Industri og Infrastruktur i Wicotec Kirkebjerg, Henrik Jørgensen, og peger på både et stærkere og tættere samarbejde med kunderne.

Kalundborgafdelingen har samarbejde med teknikentreprenørens øvrige afdelinger, herunder Brand & Sikring samt datterselskabet E. Klink. Samarbejde med søsterselskabet Per Aarsleff forstærkes ligeledes i området.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11