23948sdkhjf

Entreprenørkoncern deler forretningen i tre

Svømmehalsbyggerier får en særlig plads i forretningen

Ejerne lægger initialer til navnet på den nye version af anlægs- og byggekoncernen Viuff Anlæg A/S, som bliver til VM Viuff & Mørkebæk. I samme ombæring splittes forretningen op i de tre selskaber: VM Anlæg A/S, VM Hovedentreprise A/S og VM Fagentreprise A/S.

Navnet VM dækker over initialerne Viuff og Mørkebæk, som er navnene på direktør Jan Martin Viuff og Lars Mørkebæk Drewsen, der siden 2016 har stået for driften i entreprenørfirmaet med base i Frederikssund på Nordsjælland.

VM Hovedentreprise vil, som navnet antyder, fokusere på hovedentrepriser. Og her er ejerkredsen også blevet styrket med to nye partnere. Den ene er afdelingsleder Daniel Odgaard Ravn, som har en baggrund som tømrer og bygningskonstruktør. Den anden partner er Magnus West Michelsen, der fungerer som tilbudschef og projektleder.

Koncernens store fagentrepriser inden for jord, kloak og beton bliver nu lagt i VM Fagentreprise.

Ejerskifte i foråret 2022

Viuff Anlæg blev etableret i 1996 af Niels Martin Viuff, som i 2016 overlod driften af virksomheden til sin bror Jan Martin Viuff og Lars Mørkebæk Drewsen. 

I april 2022 valgte Niels Martin Viuff at sælge sin andel af virksomheden for at forfølge en politisk karriere, og ejerskabet er derfor nu Jan Martin Viuff og Lars Mørkebæk Drewsen.

Kilde: VM Viuff & Mørkebæk

Nidkærhed for svømmehalsbyggeri

Til sidst er der VM Anlæg, som fremover hovedsageligt vil udføre svømmehaller. Netop svømmehaller har der ifølge folkene bag firmaet været stort fokus på de seneste år, hvorfor man har specialiseret sig på området og lever op til de svære krav, der stilles til byggeri i svømmehaller.

– Vores nidkærhed for svømmehalsbyggeri, og for hele processen omkring projekter af denne størrelse og sværhedsgrad, er blevet godt modtaget af markedet.

– Det betyder, at vi har været dygtige til at levere og lande, en række store svømmehalsprojekter, som vi skal i gang med nu, og som vi er meget stolte af, lyder det i en udtalelse fra Jan Martin Viuff.

Seneste projekt i ordrebogen er renoveringen af Frederiksberg Svømmehal, som firmaet vandt færdiggørelsen af i september 2022. Men også Bellahøj Svømmestadion og Friluftsbad samt Frederiksbro Badepavillon i Hillerød er nylige projekter, som VM står bag.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
1075 familier ville bo i Legoland: Nu flytter familie med fire børn og hund ind
Til fælles gavn: Byggefirmaer og studerende sammen på Digitale Dage
Aftale om ny rørledning over den dansk-tyske grænse
Teknikentreprenør lod vandet løbe: Alvorlig vandskade på hospitalsbyggeri
132 boliger tårner sig op over grøn oase ved Vestkysten
Tilbagegang var ingen overraskelse i Hillerød
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.109