23948sdkhjf

Ejendomskoncern fuldender generationsskifte og køb til en kvart milliard

Koncerndirektør og familien er nu eneejere af Barfoed Group

Barfoed Group lægger sidste hånd på et længe ventet generationsskifte. 81-årige Rolf Harald Barfoed overdrager således de sidste aktier til familien og fratræder samtidig som bestyrelsesformand.

Samtidig køber den snart 100 år gamle, fynske ejendomskoncern en ejendomsportefølje af ejerkredsen for et trecifret millionbeløb.

– Vi står et meget stærkt sted og har en ejerstruktur, hvor vi ønsker at forblive familieejet. Vi har med rettidig omhu gennem mange år haft fokus på, og nu gennemført generationsskiftet, så vi har en lang og meget sikker tidshorisont for vores investeringer i fast ejendom, udtaler koncerndirektør Frederik Barfoed i en pressemeddelelse om generationsskiftet.

Koncernen ejes nu alene af Frederik Barfoed og Camilla Barfoed og børn.

Frederik Barfoed leder dagligt koncernen sammen med direktør Jørn Beier og Juridisk Direktør Niels Wegener. 

Niels Wegener overtager posten som bestyrelsesformand.

Vi står et meget stærkt sted og har en ejerstruktur, hvor vi ønsker at forblive familieejet Frederik Barfoed, koncerndirektør og medejer i Barfoed Group

Ejendomme for 10 milliarder

Ejendommene, som koncernen køber af ejerfamilien, ligger forskellige steder i Jylland og på Fyn. De handles til 283,2 mio kr., og Barfoed Group ejer nu ejendomme for mere end 10 mia. kr.

– Det var helt naturligt at frasælge en del af de private ejendomme, hvor Rolf Harald Barfoed var medejer af, ind i koncernen samtidigt, og vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med lejerne i porteføljen, siger Frederik Barfoed og fortsætter:

– Barfoed Group har fortsat en meget fin pipeline af gode bolig- og erhvervsprojekter, som vi skal opføre over de kommende år, og samtidig udvikler vi fortsat på vores portefølje, hvor yderligere byggerier på bydelen Munkebjerg Park udgør den største del af udviklingsprojekterne – lige nu opfører vi 56 rækkehuse til indflytning 1. oktober 2023, og det forløber planmæssigt.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109